بنیانگذار تلگرام کاربران آیفون را “برده دیجیتال اپل” می نامد
[ad_1]
بنیانگذار تلگرام می گوید که تولید نرم افزار برای اپل مانند قرون وسطی احساس کار می کند و در میان اتهامات نظارت بر چینی ها ، مصرف کنندگان را “برده دیجیتال” می نامد.
پاول دوروف بنیانگذار تلگرام است و همچنان در حال کار روی برنامه پلتفرم اپل است. وی در پاسخ به یک نظر در مورد شرکت به اشتراک گذاشت نیویورک تایمز بررسی رابطه اپل با چین.
این نظرات در کانال عمومی تلگرام دوروف بیان شده و با گزارشی از طرف آنها به اشتراک گذاشته شده است Android Central. نظرات وی در مورد اتهامات و اظهارنظرهای منفی درباره اپل در جریان دادگاه Epic Games جمع شده است.
دوروف نوشت: “اپل در پیگیری مدل تجاری آنها که مبتنی بر فروش سخت افزارهای قدیمی و قدیمی است به مشتریان حبس شده در اکوسیستم آنها بسیار موثر است.” وی افزود: “هر وقت برای تست برنامه iOS خود باید از آیفون استفاده کنم ، احساس می کنم دوباره به قرون وسطی برمی گردم. نمایشگرهای 60 هرتز آیفون نمی توانند با نمایشگرهای 120 هرتزی تلفن های مدرن اندرویدی که از انیمیشن های نرم و روان پشتیبانی می کنند ، رقابت کنند. “
مشخص نیست که 120 هرتز چه ارتباطی با 60 هرتز با پیام رسان تلگرام دارد. ادعای “منسوخ” نیز مورد سوال است ، زیرا پردازنده سری A اپل هنوز از هر چیزی که آندروید ارائه می دهد پیشی می گیرد.
اظهارات وی محدود به سخت افزار اپل نبود.
وی گفت: “شما فقط مجاز به استفاده از برنامه هایی هستید كه اپل به شما اجازه نصب از طریق App Store را می دهد و شما می توانید از iCloud اپل فقط برای تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات خود استفاده كنید.”
دوروف افزود: “جای تعجب نیست که رویکرد توتالیتر اپل توسط حزب کمونیست چین بسیار مورد استقبال قرار گیرد ، که – به لطف اپل – اکنون کنترل کامل بر برنامه ها و داده های همه شهروندان خود را که به آیفون متکی هستند ، کنترل می کند.”
بنیانگذار تلگرام دلایل زیادی برای موضع گیری در برابر اپل دارد. در سال 2018 ، اپل به دلیل نگرانی در مورد گسترش پورنوگرافی کودکان در این سیستم عامل ، این برنامه را از سیستم عامل خود خارج کرد. در سال 2020 ، تلگرام شکایتی را به دلیل نگرانی های ضد انحصاری به کمیسیون اروپا ارائه داد.
بعداً اپل از طرف ائتلاف برای داشتن شبکه امن تر مورد شکایت قرار گرفت زیرا به همان دلایلی که پارلر تلگرام را حذف نکرد.
اپل برای رعایت برخی قوانین چین در کانون توجه قرار گرفته است. بسیاری از گزارش ها ، اپل را به استفاده از تولیدکنندگان چینی که از بردگان اویغور استفاده می کنند ، متهم می کنند. اپل تمام ادعاهای به خطر انداختن امنیت مصرف کنندگان چینی و استفاده از نیروی کار برده را رد کرده است.
با تمام اخبار اپل مستقیماً از HomePod خود در جریان باشید. بگویید “Hey، Siri، AppleInsider بازی کن” و جدیدترین پادکست AppleInsider را دریافت خواهید کرد. یا به جای آن از HomePod mini خود AppleInsider Daily بخواهید و مستقیماً از تیم خبری ما یک به روزرسانی سریع را خواهید شنید. و اگر به اتوماسیون خانگی اپل گرا علاقه دارید ، بگویید “سلام ، سیری ، HomeKit Insider را بازی کن” تا چند لحظه به آخرین پادکست تخصصی ما گوش دهید.
[ad_2]