یک بورس تحصیلی جدید تیم کوک به دانشجویان در آلاباما جایزه می دهد



[ad_1]
تیم کوک ، مدیر عامل شرکت اپل ، دانش آموزان دبیرستانی را با یک برنامه بورس تحصیلی جدید در زادگاهش رابرتسدیل ، آلاباما ، شناسایی می کند که اولین دوره دریافت کنندگان هر کدام 7500 دلار است.
کوک اهل Robertsdale است و از دبیرستان Robertsdale فارغ التحصیل شده است. به گزارش رسانه های محلی WKRGکوک سالهاست که می خواهد به مدرسه برگردد. اکنون یک برنامه بورسیه جدید به نام وی راه اندازی شده است.
پنجشنبه شب ، هفت دانش آموز از دبیرستان رابرتسدیل 7500 دلار بورس تحصیلی تیم کوک را دریافت کردند. در مرحله اول جوایز 52،500 دلار اهدا شد.
جو شارپ ، مدیر دبیرستان رابرتسدیل گفت که چندین فاکتور هنگام انتخاب برندگان جایزه در نظر گرفته می شود. این معیارهای تعیین شده توسط کوک شامل “شن و ماسه ، خلاقیت ، کنجکاوی ، دانشگاهی بودن ، رهبری” است.
علاوه بر این ، کوک متعهد است که حداقل 10 سال آینده بورسیه تحصیلی ارائه دهد. شارپ گفت: “شما در مورد 50،000 دلار در سال صحبت می کنید.”
شارپ به شوخی گفت: “ما امیدواریم که چند دانش آموخته دیگر داشته باشیم که می خواهند مانند آقای کوک درگیر شوند.”
این اولین بار نیست که کوک به م institutionsسسات آموزشی پول می دهد. در سال 2014 ، وی 291،000 دلار به یک مدرسه مدرسه پنسیلوانیا برای یک iPad کمک مالی کرد.
کوک همچنین به طور مرتب سهام شرکت را که مستقیماً متعلق به آن است به خیریه اهدا می کند. به عنوان مثال ، در سال 2020 ، او 5 میلیون دلار سهام به یک موسسه خیریه بدون نام اهدا کرد. او همین کار را در سال 2019 انجام داد.
با تمام اخبار اپل مستقیماً از HomePod خود در جریان باشید. بگویید “Hey، Siri، AppleInsider play” و جدیدترین پادکست AppleInsider را دریافت می کنی. یا به جای آن از HomePod mini خود AppleInsider Daily بخواهید و مستقیماً از تیم خبری ما یک به روزرسانی سریع را خواهید شنید. و اگر به اتوماسیون خانگی اپل گرا علاقه دارید ، بگویید “سلام ، سیری ، HomeKit Insider را بازی کن” تا چند لحظه به آخرین پادکست تخصصی ما گوش دهید.
[ad_2]